Contact Info

Samenwerking Actief Veenhuizen

De gezonde buitenlucht en de mooie omgeving van Veenhuizen zijn perfect te combineren met trainingen op het gebied van hulpverlening en coaching trajecten die mensen net even buiten de comfortzone trekken.

Tetra Safety BV biedt trainingen aan als BHV, VCA, EHBO en Coaching op het gebied van communicatie en samenwerken.

De trainingen worden op maat gemaakt, hierdoor wordt er ingespeeld op de situatie binnen uw organisatie, dit maakt het voor de medewerkers praktisch en realistisch.

In samenwerking met Actief Veenhuizen beschikken wij ook over een opleidingsruimte voorzien van alle middelen en heeft daarnaast een groot buitenterrein waar naar hartenlust geoefend kan worden.

THE IDEAL PLACE TO COMBINE BUSINESS WITH PLEASURE TOGETHER
Combineer het nuttige met het aangename!

Tetra Safety BV is gespecialiseerd in organiseren van trainingen, activiteiten en arrangementen. Door de combinatie van een training met een activiteit krijgt u een volle dag, zinvol besteed.

Bijvoorbeeld in de ochtend de BHV training, tussen de middag een heerlijke goed verzorgde lunch en daarna een leuke activiteit zoals Wie is de boef?,
Kennis is Macht of een escaperoom in een echte gevangenis.


Maak de dag helemaal compleet met een goed diner of borrel.

MEER WETEN?

Bent u enthousiast geraakt? En zou u graag uw training, eventueel in combinatie met een activiteit,  in Veenhuizen willen organiseren?
Heeft u nog vragen over één van onze trainingen, activiteiten of arrangementen? Of wilt u een vrijblijvende offerte?

AARZEL NIET:
Neem vandaag nog contact met ons op! 

Voor de diverse arrangementen kunt u hier kijken