Actueel

Rookmelders verplicht per 1 juli 2022

In elk huis in Nederland moet per 1 juli 2022 op iedere verdieping een rookmelder hangen. Die verplichting bestaat al sinds 2003 voor nieuwbouwhuizen, maar de overheid wil dat die regelgeving ook voor bestaande bouw gaat gelden.
De overheid geeft hiermee gehoor aan het advies van onder meer Brandweer Nederland en gemeenten om rookmelders voor iedere woning in Nederland verplicht te stellen.

Lees meer

Noodverlichting

Noodverlichting is belangrijk om de veiligheid in een gebouw te garanderen. Noodverlichting gaat branden wanneer de normale verlichting als gevolg van een calamiteit uitvalt. Bij stroomuitval wordt de stroom voor de noodverlichting geleverd door de accu. Goedwerkende noodverlichting helpt mee om een veilige situatie voor bezoekers, bewoners en werknemers te creëren.

Lees meer

Heeft uw bedrijf al een RI&E?

Een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) is een in de arbowet genoemd middel ter bevordering van veiligheid en gezondheid van werknemers. Sinds 1 januari 1994 is de RI&E verplicht voor alle werknemers.

Lees meer

E-learning

Omdat veel bedrijven/organisaties momenteel erg huiverig zijn om de BHV opleidingen weer te gaan opstarten is het online leren een oplossing en zo kunt u toch de certificering regelen.
Het is bij Tetra Safety BV mogelijk om alle theorie lessen online te volgen vanaf iedere locatie en op ieder tijdstip dat u wenst.

Lees meer

Samenwerking Actief Veenhuizen

De gezonde buitenlucht en de mooie omgeving van Veenhuizen zijn perfect te combineren met trainingen op het gebied van hulpverlening en coaching trajecten die mensen net even buiten de comfortzone trekken. Tetra Safety BV biedt trainingen aan als BHV, VCA, EHBO en Coaching op het gebied van communicatie en samenwerken.

Lees meer
Over Tetra Safety BV

In 2014 hebben een aantal opleiders hun krachten gebundeld wat resulteerde tot (in) Tetra Safety BV.
Tetra Safety BV een unieke bundeling van expertise, kennis en ervaring, komt voort uit jarenlange ervaring in het brandweerveld en de opleidingsbranche.

Sinds 2002 hebben wij hoogwaardige kennis ontwikkelt op het gebied van risicomanagement voor publieke en private organisaties. Deze kennis wordt ingezet voor het opzetten, verbeteren en/of trainen van een crisisorganisatie bij bedrijven en instellingen of hulpverleningsinstanties.

Ook ondersteunt Tetra Safety BV publieke en private organisaties bij risicopreventie.

Tetra Safety BV zet haar expertise in bij instellingen en bedrijven. Ondermeer zorginstellingen, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, brandweerdiensten, waterschappen, industrieterreinen, productie en dienstverlenende bedrijven hebben met ons risico’s in kaart gebracht, preventieve maatregelen genomen, plannen gemaakt en geoefend voor als het een keer mis gaat.

“Uw veiligheid is onze zorg”

Interesse in onze produkten en diensten? Voor advies of een oriënterend gesprek neem vrijblijvend contact met ons op.
Mail ons op info@tetra-safety.nl